Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos információk képes leírás - Háromhuta.tlap.hu
részletek »

Hasznos információk - Háromhuta.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haromhuta.tlap.hu » Hasznos információk
Keresés
Találatok száma - 4 db
Háromhuta időjárása

Háromhuta időjárása

Háromhuta időjárástérképe, Háromhuta időjárási viszonyai hogy mindig felkészült legyen az aktuális állapot és az elkövetkező napok időjárásából. Tervezzen akár egy hónapra előre a Accu Weather segítségével.

Útinform

Útinform

Az Útinform az országos közúthálózatra vonatkozóan gyűjti és rendszerezi a közúti közlekedés folyamatosságát, biztonságát befolyásoló körülményekről, eseményekről szóló fontosabb információkat, a közlekedés elősegítése érdekében tájékoztatja az úton lévőket és az érdeklődőket. A beérkezett információk alapján az Útinform munkatársai az egyes hírcsatornák igényeinek megfelelően szerkesztett híreket, hírblokkokat állítanak össze, melyek a különböző hírportálokon, országos, helyi, vagy körzeti rádiócsatornákon, a navigációs rendszereken, mobiltelefonos hálózatokon, és az internetes szolgáltatókon, honlapokon keresztül jutnak el az érdeklődőkhöz.

Útvonalterv

Útvonalterv

Magyarországi térképes útvonaltervező portál, autóval, tömegközlekedéssel, kerékpárral és gyalog közlekedőknek. Valósidejű forgalmi információk alapján tervezi az autós útvonalat, a tömegközlekedési ajánlatot a menetrendhez igazítja.

Volán menetrend

Volán menetrend

A Volán társaságok a menetrendeket a menetrendi időszakon belül is módosítják. A módosítások általában 3-5 nappal az érvényességük kezdete előtt kerülnek be az adatbázisba, az esetek többségében minden hónap végén. (A módosítások mértéke egy-egy kisebb földrajzi egység szempontjából lehet jelentős, az adatbázis egésze szempontjából kisebb mértékű.)

Tuti menü