Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb képes leírás - Háromhuta.tlap.hu
részletek »

Egyéb - Háromhuta.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haromhuta.tlap.hu » Egyéb
Keresés
Találatok száma - 6 db
A Háromhuták legszebb portája eladó

A Háromhuták legszebb portája eladó

Az ingatlan BAZ megyében, a Zempléni-hegység frekventált, jellemzően üdülő övezetében, Háromhuta Óhutai részében, a település főutcáján helyezkedik el. A Háromhutában Óhuta őrizte meg leginkább a település eredeti jellegét és hangulatát, ami a magasabb értékű ingatlanok árát megfizetni képes vevőkört érezhetően vonzza. Az erdei hegyvidéki környezet és levegő teszi a hétköznapok forgatagából kikapcsolódni vágyók kedvenc helyévé.

Háromhuta - videó

Háromhuta - videó

Zemplénben - Háromhuta, videó az ország egyik legcsodálatosabb szegletéről. Látogasson el személyesen is , ahol gyönyörű és érintetlen környezetben kirándulhat és pihenhet az év bármely évszakában. Az idelátogató garantáltan visszatér!

Háromhuta Egy perc Magyarország

Háromhuta Egy perc Magyarország

Háromhuta: község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Településrészei: Óhuta, Középhuta és Újhuta. A Zempléni Tájvédelmi Körzet szívében megbúvó kis falut II. Rákóczi Ferenc alapította 1698-ban. Lakói 1916-ig üveggyártással foglalkoztak, majd fakitermelésből, fafaragásból és egyéni gazdálkodásból éltek meg. Háromhuta jövőjét azonban a falusi turizmus, az idegenforgalom jelenti, amihez az alig 140 főt számláló településnek minden adottsága megvan.

Háromhuta póló

Háromhuta póló

Nézd meg más színben is! Kattints a színekre! (Bizonyos színek csak fiúknak vagy lányoknak választhatóak.) Minta rendelési kódja emailben történő rendeléshez: 4239 Megrendelésed és a póló legyártása utána a GLS futárszolgálat fogja kiszállítani a pólódat.

Pincemustra hegyaljai torokolajozással

Pincemustra hegyaljai torokolajozással

A Zemplénben három ékkő e három Huta. Nagy meglepetéssel hallottuk azonban Verbovszki Károly polgármestertől, hogy összesen alig 170 lakos él itt. (Újhután például 13 fő.) A porták rendezettek, bár munkalehetőség az erdőművelésen kívül nincs, és ami viszont ígéretes, hogy a lopások sem jellemzőek. Mindenki ismer mindenkit. Legenda vagy sem, ezt nem tudtuk ellenőrizni, de azt mesélték, hogy a polgármester megy el bevásárolni hetente a kezébe nyomott listákkal, merthogy bolt sincs.

Zempléni tekergés Csekk Sándor emlékére

Zempléni tekergés Csekk Sándor emlékére

Néhai Csekk Sándor, a Nyíregyházi Konzervgyár SE volt elnökének, egykori válogatott atléta, majd neves tájfutó és természetjáró sportember emlékére tájékozódási teljesítménytúrát szervezünk a Zempléni-hegységben, ahol Ő is sokat futott, táj futott és túrázott.

Tuti menü